top of page

I TRYGGA HÄNDERNadia Esterblom, leg läkare grundade Dr Esterblom Aesthetic Medicine i Västerås för två år sedan. Här erbjuds kunden ett högkvalitativt möte med ett engagemang utöver det vanliga. – Vi erbjuder säkra behandlingar med patienten i fokus. Individualiserade och skräddarsydda behandlingar efter varje patients behov, säger Nadia. Nadia är specialiserad inom injektionsbehandlingar och certifierad, samt utbildare hos Rebs vilket var en självklarhet för henne. – För mig är det viktigaste att patienten mår bra, från insidan och ut och känner en trygghet. Nadia berättar vidare om problematiken om den oreglerade marknaden som finns idag. – Tyvärr så går 70 procent av mitt arbete till att åtgärda problemetik och felbehandlingar som uppstått hos outbildade och oseriösa aktörer.


Huden är människans största organ och många har tappat respekt för den och vad en felbehandling kan innebära.

– Ett resultat efter en behandling ska inte förändra utseendet utan försköna det. Det handlar om att arbeta med de befintliga dragen hos personen.


I trygga händer

– Jag säger ofta nej till kunder. Välmåendet kommer alltid först och jag har respekt för kundens hälsa och ekonomi. Om jag anser att en behandling inte är nödvändig tackar jag nej.


Nadia ställer sig positiv till det nya lagförslaget.

– Marknaden behöver städas upp och regelras. Just nu sätts hela vår profession i skuggan av felbehandlingar och oestetiska ingrepp.


Läs mer på beautybydream.se

Besök på Stora Gatan 44 A, Västerås.

43 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page