top of page

Hotel At Six: Social smältdegel i Stockholm hjärta.

På Brunkebergstorg, en av kamrarna som utgör Stockholms pulserande hjärta, hittar du Hotel at Six. Ett hotell som i allra högsta grad ligger i tiden och blickar framåt. I ett gammalt bankkontor ligger nu Hotellet som storsatsat på att bli en av de självklara mötesplatserna för alla tillfällen i centrala Stockholm.Hela byggnaden utifrån och in andas världsvant, modernt och genomtänkt in i minsta detalj. De

prisbelönta brittiska Universal Design Studio har tagit sig ann den forna banken och gett den en

modern och stilren utformning och Hotellet i sig är en konsthall med verk noga utvalt av Sune

Nordgren. Ingenting lämnas åt slumpen. Hotellet vill tillmötesgå alla dina sinnen. Syn, smak,

hörsel, känsel, lukt. Konst, restauranger, bakeri, dj ́s, livemusik, egenproducerat te i samarbete

med Stockholm teahouse är bara några exempel.


Hotel At Six är svårdefinierat som destination just för dess ambition att inte vara ett traditionellt hotell i den klassiska bemärkelsen. Visst finns det rum att boka men Hotel At Six vision är så mycket mer. Till exempel konsten som sprider sig i lokalen där du har möjlighet att boka en konstvisning, utställningar med lokala artister och livekonstverk i lobbyn av kända konstnärer. Prisvinnande mat i Resturang Dining Room, nämnvärd vinlista på Blanche & Hierta, takterrassen Stockholm Under Stjärnorna.


Med ett stort, sammansvetsat team som ser till alla detaljer små som stora är inget för stort eller

konstigt att utforma. De har stått som världar för events och sammankomster med namnkunniga

internationella företagsgiganter i nära samarbete med hotellets kreativa team jobbat för att

lokalerna totalförändrats för dagen utefter kundens unika önskemål. Devisen Hotellet vill framföra är; ”Vi klarar allt, vi får det att hända!”


Med rätt planering har de förutsättningarna att klara av det mesta med deras enorma variation av lokaler i olika storlekar. Fjorton mötesrum och nio studios med kapacitet för en till sextio personer. Två stycken eventytor för fyra till sexhundra personer som kan slås samman för en totalkapacitet för ettusen tvåhundra människor. En verkligen unik möjlighet med otroligt läge. Utöver detta så är hotellet vana vid att stå till tjänst vid special önskningar och att arrangera verkligt unika sammankomster och arrangemang av olika slag. I deras hundrafemton kvadratmeter stora Master Suite så kan man arrangera avslappnade möten, konferenser och/eller en afterwork i privat luxuös sättning.


I övrigt finns det en podcast studio att hyra med senaste utrustningen, en Champre Separeé för

upp till tjugo personer. En cocktail bar för upp till hundratjugo personer och flertalet små och stora ytor. Möjligheterna är oändliga och Hotel at Six är stolta över att kunna erbjuda en kreativ social mötesplats där fantasin om vad som kallas ett möte kan utforskas på ändlösa kreativa sätt. De har huserat Rave fester med världskända dj ́s, filmvisningar, Cocktail masterclasses, Comedy

clubs, konserter, mingel och mycket mer. En plats för nutiden och framtidens professionella och

sociala möten.Mer information och bokning: hotelatsix.com

14 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page