top of page

HERRGÅRDSMILJÖ FÖR MINNESVÄRDA UPPLEVELSER

Updated: Apr 21, 2021

Njut av frisk luft och en harmonisk natur i de småländska skogarna. Hooks Herrgård är byggd på en grund av drömmar med de bästa förutsättningarna för upplevelser, välmående och återhämtning.

I södra delen av Hokasjön speglas den vita herrgårdsfasaden i vattnet. En rofylld oas i hjärtat av de småländska skogarna. En plats som inger ett lugn i en miljö som vittnar om historiens vingslag i möte med moderniteter som nybyggda padelbanor och ett högklassigt spa. Ett möte av de bästa av två världar helt enkelt. Här ligger lugnet lika blankt som sjön, trots att det bara är tjugo minuter från Jönköping. Hooks Herrgård är en uppskattad destination som faller många i smaken och utgör den perfekta weekendresan. I herrgården finns de senast uppdaterade dubbelrummen och sviterna, övriga hotellrum finns i flyglarna ute på gården och intill sjön. Här finns ett härligt spa på 1300 kvadratmeter, signerat arkitekten Per Öberg. En harmonisk plats som suddar ut gränsen mellan inne och ute med stora fönsterpartier ut mot sjön. Här finns tre stora varma källor, bastu, upplevelsedusch, fotbad och ett växelbad, så kallat kneippbad. Under vinterhalvåret är det många av besökarna som tar ett isbad nere i sjön för att sedan värma upp kroppstemperaturen i bastun. För den som vill förgylla spa-upplevelsen ytterligare finns olika behandlingar att tillgå. Här bokas endast en tid för behandling och inte typ av utförande. När det väl är dags tar du plats i loungen där fötterna placeras i ett välbefinnande fotbad samtidigt som du i samråd med spaterapeuten kommer fram till vilken behandling som ska utföras. Ett framgångsrikt koncept framtaget av Kerstin Florian som även står för alla produkter i spat. Efter en rofylld spaupplevelse med tid för lugn kanske fysisk aktivitet lockar? Här sätter endast fantasin gränserna, med tillgång till två padelbanor, golf, yoga, vandringsleder, löparslingor, roddbåtar, simning och fiske.

Hooks Herrgård är stora på konferens och bröllop. Herrgårdens festvåning har plats för 250 gäster och tillsammans med den erfarna personalen kan möten och evenemang skräddarsys efter behov och önskemål. Här finns något som tilltalar alla vilket gör Hook till den perfekta platsen för välbefinnande, inspirerande och stämningsfulla möten.

Läs mer, planera din vistelse och boka via hooksherrgard.se
16 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page