top of page

HELHETSUPPLEVELSE


Mitt i Vasastans stadspuls gömmer sig en unik pärla av stillhet. Checka in på Elite Palace Hotel och VANA spa. Unna dig själv tid för avkoppling och återhämtning i en elegant miljö inspirerat av Palm Spring. VANA är ritat av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige. Här kan du uppleva en unik miljö med spa, träning och avkoppling på en och samma plats.


VANA erbjuder pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvadratmeter stort gym. Här finns även ett tyst rum med öppen spis och meditationsguide- allt för ditt välbefinnande. Varför inte unna dig en lyxig spabehandling, där du kan välja bland härliga behandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar. Redo att svettas? Utmana dig själv och boka ett träningspass ihop med en personlig tränare.

Checka in på VANA för en dags avkoppling eller upptäck fördelarna med att bli medlem. Sätt guldkant på vardagen och unna dig ett medlemskap innehållande vardagslyx med goda vanor i en trivsam miljö. Vana tar in 500 medlemmar och erbjuder tre olika medlemskapsnivåer. Under ett och samma tak finns allt samlat för ditt välbefinnande.

Läs mer på elite.se

18 views

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page