top of page

HAGLÖFS L.I.M Series utmanar kylan – året runt


Håll dig varm med lättare kläder. Haglöfs trogna L.I.M Series blir en året runt-kollektion. Haglöfs populära L.I.M Series-kollektion har i över tjugo år, år efter år tänjt på gränserna för vad ett ultralätt, tekniskt trekkingplagg kan prestera. I år expanderar Haglöfs kollektionen med de första höst- och vinterplaggen någonsin.


Nu kan du uppnå lättare, snabbare och starkare prestanda året runt. ”L.I.M Series har utvecklats konstant under åren,” säger CarolineAuclair, Head of Product Management Apparel hos Haglöfs.


”Att även driva kollektionen mot höst- och vintersäsongen är ett gensvar på våra konsumenters behov. De som tidigare använt L.I.M Series produkter vill även ha lättare utrustning för kallare klimat.”

L.I.M Series för höst och vinter 2022 är noggrant anpassad för pulshöjande aktiviteter vid kalla temperaturer och i föränderliga förhållanden. Kollektionen inkluderar bas-, mellan- och skallager, och precis som övriga produkter i L.I.M Series är plaggen framtagna med det karaktäristiska, minimalistiska designuttrycket.


L.I.M GTX Jacket - Mästaren som alltid är redo. För att snabbare kunna ta sig fram i terrängen så är tricket att aldrig bära med sig mer nödvändigt. Men heller inte att ge sig ut på äventyr utan en bra backup. L.I.M GTX Jacket är en lättviktsjacka så packbar att den enkelt får plats i ryggsäcken. Den är tillverkad i GORE-TEX Paclite® Plus, ett 2,5-lagers tyg som både ger dig det väderskydd, ventilation och komfort du behöver. Ett nyckelplagg att packa med på pulshöjande aktiviteter i vintertid. Fler höjdpunkter från L.I.M Series hösten-vintern 2022 är L.I.M Mid Fast Hood, en lättviktig mellanlagers-fleece tillverkad i Polartec® Power Grid™ .

Den värmer dig bra utan att kompromissa på rörelsefriheten. Den kroppsnära passformen håller dig varm utan att bli bylsig. L.I.M Down Hood är en mycket packbar dunjacka tillverkad i ett lätt och slitstarkt återvunnet skaltygs-material, och fylld med vattenavvisande gåsdun som håller sig

torrt upp till 10 000 minuter (en hel vecka) i fuktigt väder. Bara för att väderprognosen säger minusgrader så betyder det inte att du inte kan ta på dig tights. L.I.M Series fodrade lättvikts tights är stretchiga och slitstarka, tillverkade i polyamid, och med foder som erbjuder stöd och rörelsefrihet.


L.I.M Winter Beanie är en av Haglöfs lättaste och mest lättpackade mössmodeller, gjord i ett mjukt och stretchigt material med fantastisk hudnära känsla. Den värmer bra utan att ta plats i packningen. Ett perfekt lager under hoodies. Lanseras i september 2022 på haglofs.com, i Haglöfs egna butiker och hos utvalda återförsäljare.Följ Haglöfs resa på Instagram; @haglofs


44 views

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page