top of page

Hälsa och friskvård med omtanke

Västermalms privatklinik inriktar sig främst på hud och estetiska injektionsbehandlingar. Grundaren är läkaren Nadia Esterblom som även utbildar för Medicera och REBS, rådet för estetiska behandlingar i Sverige.

Verksamheten som initialt startades som en bisyssla för Nadia växte snabbt och gav henne möjligheten att satsa helhjärtat på sin estetiska klinik. På grund av brister i den statliga vården så har privatvård blivit mer efterfrågat. Framförallt av äldre patienter som i början av pandemin inte var välkomna till vårdcentraler på grund av smittorisken och därför vände sig till privata läkare istället. Det var under den perioden som Nadia tog sig an en lokal på 190 kvadratmeter i centrala Västerås som grundligt renoverades och blev Västermalms Privatklinik på Stora Gatan 44 i hjärtat av Västerås. Kliniken hittar du uppe på sjätte våningen i fräscha lokaler med modern inredning och en topputsikt över hela staden och är utrustad med det nyaste inom medicinteknik för att hålla den högsta standarden och erbjuda deras kunder en unik upplevelse fri från den traditionella sjukvårds-känslan.


Förutom det senaste inom estetisk medicin erbjuder Västermalms Privatklinik privata hälsokontroller, individuella provtagningspaket, läkar- och sjuksköterskekontakt, kiropraktik och även andra hudvårdstjänster och manikyr hos deras hudterepeut. De är också en av det första klinikerna i Sverige med att erbjuda existentiell vägledning där de jobbar förebyggande mot psykisk ohälsa.


Besök vastermalmsprivatklinik.com eller beautybydream.se för mer information. Du kan även läsa mer om Västermalms Privatklinik på instagram.com/beautyby.dream


28 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page