top of page

Grillkungens bästa grilltips!

Updated: Sep 9, 2023Varje sommar tas grillen ut, används flitigt och förgyller många middagar, luncher och tillställningar. Oavsett om du föredrar kolgrill eller gasol vill du ha en grill som håller i längden. I sin webshop har specialisterna på grillkung.se samlat de bästa produkterna av grillar, utekök och pizzaugnar.


Grillkungen själv, Sebastian Virta, VD och grundare av Grillkung.se, har lång erfarenhet och expertis av att grilla. Hans bästa tips till grillningen i sommar är:


Testa något nytt

Många håller sig gärna till sådant som de är vana vid att grilla. Men mitt tips är att våga testa något nytt och experimentera lite! Testa exempelvis att röka kött på grillen, det ger en unik smak och är ett kul sätt att tänka nytt.


Använd termometer

Att använda termometer är ett bra sätt att säkerställa att det du lagt på grillen är färdigt, utan att du riskera att torka ut köttet.


Övertänk inte

Försök att släppa pressen om alla regler och påhitt om hur man ska grilla, vilken grilltyp som är bäst och vilken taktik som är rätt. Grilla bara - det är kul och det blir gott!
- När man köper en ny grill är det viktigt att tänka igenom sitt köp. Du vill ha en grill som håller i längden, som det finns reservdelar till och som har bra garantier. Men det viktigaste är att investera i en grill som passar dig, din budget och som du tycker är kul att använda, säger Sebastian.


Hitta din grill på grillkung.se

20 views

Comments


bottom of page