top of page

Grand Hotel Saltsjöbaden - Jobb och avslappning för stora och små företag


Grand Hotel Saltsjöbaden stoltserar med sitt perfekta läge i underbara Stockholms skärgård med sina franska influenser från Monte Carlo som ända sedan invigningen 1893 satte start för över ett sekel av gästfrihet. Grand Hotel ståtliga majestätiska fasad har i över ett sekel prytt Saltsjöbadens

kuliss och dess unika charm går ingen förbi. Det är viktigt för hotellets ägare att bibehålla den känsla som varit signum för hotellet i över hundra år även om du som gäst inte ska känna att du saknar något för att njuta av vistelsen med alla tänkbara moderniteter.


Extra viktigt att notera är att hotellets historia som extraordinär mötesplats. Till exempel så har hotellet stått som värd för internationella fredsförhandlingar, även huserat viktiga statsöverhuvuden har vistats på hotellet och konfererat. Ett annat stolt exempel är att Svenska Arbetsgivarföreningen och LO skrev 1938 sitt huvudavtal på hotellet, det så kallade Saltsjöbadsavtalet.Traditionen att en vara trevlig och avslappnande miljö för att kunna diskutera och ta beslut är något Grand Hotell Saltsjöbaden vill ta tillvara på och föra vidare in i modern tid. Hotellet har på flera sätt sett till att ingen eller inget företag ska sakna något för att kunna vistas, ta viktiga beslut, arbeta och slappna av i en fantastisk miljö. En lika stor satsning på personal och en större serviceapparat för att kunna tillgodose fler och mer önskemål från gästerna när det gäller konferenser, möten och en god professionell miljö. Både stora, små och mittemellan.


I höst storsatsar Grand Hotel Saltsjöbaden på just konferenser och att vara en inspirerande mötesplats. Inte minst med deras massiva satsning på lokaler som passar både mindre intima möten och större event och konferensarrangemang. Den senaste tekniken och totalservicen som i samarbete med gästerna kan strömlinjeformas utefter alla önskningar för att just du får den härliga konferensupplevelse som passar dig och dina medarbetare bäst. Restaurangerna med personal serverar frukostar, lunch, middagar och annat som kan passa och vart man ska äta kan man också bestämma själv. Alternativen är oändliga. Det finns även rum och tid för kontemplation mellan intensiva arbetspass, föreläsningar och möten. Och självklart övernattningsmöjligheter för den ultimata helhetsupplevelsen. Promenera eller aktivera sig mellan och efter långa möten. Wellness behandlingar, yoga och, eller massage finns.


Naturen och havet står inför dörren vilket ger en energigivande, samtidigt rofylld plats för möten och konferenser. Så nära storstaden men ändå precis runt knuten till Stockholm skärgårds storslagna natur. Möjligheten att ta emot upp till 270 personer i vår Wallenbergsal med biosittning och utsikt över Hotellviken gör att alla medarbetare inte behöver känna sig infösta utan det blir en rofylld vacker inramning för ert arbete. Komplett med all teknik som kan behövas.


För bokning och mer information: https://grandsaltsjobaden.se


23 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page