top of page

GOLF SKY - Svingar mot nya höjder!

Nordens största golfvaruhus i Stockholm öppnade lagom till sommarsäsongen i våras. På 3000 kvadratmeter i Kungens Kurva samsas de absoluta marknadsledande märkena inom golf.

Golf Sky är del av finska Go Golf Group som med det ledande golf magasinet Go Golf, fyra stora varuhus, ett flertal golfbanor, träningscenter, proshoppar och internationell e-handel är Finlands största golfkedja. Etableringen i Sverige är ett stort kliv mot GoGolf vision om att bli den största helhetstänkande branschaktören i Europa.


I de enorma lokalerna samsas namnkunniga märken med nya uppstickare som till exempel svenska Macade. Kläder och skor presenteras i en uppskattad shop-in-shop miljö så man får en god uppsikt av det till synes ändlösa utbudet. Golfsimulatorer, custom fitting lab och en rad av unika tjänster. Till och med ett kafé gör att man kan spendera timmar om inte dagar på plats. Här finns det något för alla golfare oavsett nivå.Efter en stark öppning i våras har sommarsäsongen gått mycket bra. Butikschef Stefan Bergman och VD Tuomas Mäki är båda väldigt nöjda med öppnings månaderna.


- Det har gått superbra, över förväntan faktiskt. Vi är tacksamma för allt extremt positivt feedback från alla återkommande och nya kunder. Det bekräftar att vårt koncept funkar helt enkelt. Dagens retail handlar om upplevelser och vårt koncept där vi kombinerar shopping med lounge och simulatorer verkar vara uppskattat. Allt börjar med kunnig personal och vi arbetar för att personalen trivs hos oss. Jag vill ta tillfälligheten att lyfta vårt fantastiska team. Sen så ska vi inte heller glömma våra leverantörer och andra samarbetspartners. Vi vill tillsammans skapa events t.ex. afterwork för företag och kompisgäng. Vi kommer även att ha golftränare på plats under vinterhalvåret. Vi har stora planer nu inför vintersäsong då vi vill tillsammans att det ska hända trevliga grejer hos oss, säger Stefan Bergman, butikschef.


- Exakt. Det är viktigt för oss att sätta golfarens behov i centrum. Det pågår en intressant förändring när det gäller konsumentbeteende och vi vill vara i framkant med att erbjuda konsumenter en möjlighet att konsumera golf året runt utifrån deras behov. Nu har vi satt oss i kartan både i Kungens Kurva och även via den populära och växande näthandeln, säger Tuomas Mäki, VD.

Tuomas och Stefan är entusiastiska inför vinter och i framtiden ligger redan expansion planerad. Det kommer bli några spännande år framöver även för våra härliga kunder försäkrar Tuomas.


Besök Golf Sky, Gamla Södertäljevägen 216, Kungens Kurva. Online: www.golfsky.se


66 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page