top of page

GLÄDJEN NÄR NÅGON HITTAR HEM

För ett och ett halvt år sedan slog Anita Ek upp dörrarna till Ek & Co Fastig-hetsförmedling på Kommendörsgatan på Östermalm.

För ett och ett halvt år sedan slog Anita Ek upp dörrarna till Ek & Co Fastighetsförmedling på Kommendörsgatan på Östermalm.

– Dar varit ett utmanande och spännande år. Jag är tacksam över alla kunder och under den här tiden har jag insett att allt går med hårt arbete, vilja och ödmjukhet.

Med 19 års erfarenhet inom mäklarbranschen och en gedigen karriär gjorde Anita avstamp och startade eget där kunden genom hela processen. – En bostadsaffär är inte vilken affär som helst. Här finnas utrymme för genuinitet och personliga möten med hög service, engagemang och trygghet.

Vad kan vi förvänta oss av bostadsmarknaden? – Jag tror att den goda marknaden håller i sig. Med alla förändringar som 2020 lämnat efter sig så ser vi boendet på ett nytt sätt med nya prioriteringar och värderingar. Där hemmet har blivit allt viktigare för oss.

Oavsett om du går i säljtankar, vill värdera din bostad eller bara prata över en kopp kaffe är du välkommen till Ek & Co på Kommendörsgatan 20B. Kontakta Anita Ek: 070-7302635


Läs mer på ekfast.se

4 views
bottom of page