top of page

Fyra frågor till AI-experten Erik Bolinder

Updated: Sep 9, 2023Du har arbetat med onlineutbildning i över 30 år och nu är du en etablerad AI -expert. Hur kan du hjälpa företag och organisationer med deras AI-transformering?


– AI är den viktigaste frågan på dagordningen för alla företagsledningar. Det är hög tid att ha en strategi i offensivt syfte att nå högre lönsamhet idag än senare i defensivt syfte när det kanske är försent. Vi kommer nämligen att se en tsunami av företag som kommer gå samma väg som Blockbuster gjorde när Netflix kom. Företagsledningar behöver en strategi för att få in AI i alla delar av verksamheten. Jag kombinerar rätt AI-baserad teknik och en strukturell individanpassad utbildning för att hjälpa organisationer att lära sig att bli bättre och effektivare med AI. Förutom att föreläsa och utveckla AI-applikationer hjälper jag företagsledningar att förstå och implementera AI-teknologier effektivt.


Kan inte företag bara använda ChatGPT utan att anlita en expert?


– En systematisk användning av ChatGPT är en god start, men det finns tusentals andra verktyg som behöver samordnas för att skapa effektivitet. Det finns även en oro och förändringsmotstånd att hantera.


Kan en AI-expert jämföras med en personlig tränare?


– Absolut! Båda ger kunskap och vägledning inom komplexa områden. Precis som en personlig tränare kan optimera träningen, kan en AI-expert hjälpa företag att förstå och implementera AI effektivare.


Vad är ditt fokus nu över sommaren?


– Vi på k3.io har lanserat video2quiz.com, en tjänst som kan skapa quiz baserat på videomaterial, vilket sparar timmar av arbete.


Läs mer på k3.io


41 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page