top of page

Formgivning och design för både kropp och själ

Updated: Aug 31, 2023


Att trivas och ha sinnesro i sitt hem är en grundpelare för de flesta när man ska köpa ett hus. Men det Ross Arkitektur & Design erbjuder är mycket mer än deras unika och tilltalande formgivning, det handlar om ett helhetskoncept som kommer förhöja din livskvalité och välmående i ditt hem på ett sätt som kan vara svårt att föreställa sig.


Ett hälsosammare liv

En av de viktigaste aspekterna i deras arkitektur är fokuset på fysisk hälsa. Många hus i Sverige är byggda med material som kan framkalla allergier och andra hälsobesvär, därför är Ross ytterst noggranna med vilket slags material de har valt att använda för att säkerställa att ditt hus inte bara är optimerat för att vara praktiskt och visuellt tillfredsställande, men framförallt helt befriat från både mindre och mer farliga ämnen som kan förekomma i byggnader runt om i landet.

Ross arbetar nära sina kunder för att hitta den perfekta lösningen för varje projekt. Slutresultatet är utformat efter noggranna samtal med er och studier av tomten där huset kommer stå. Allt för att det ska samspela med marken och miljön på ett harmoniskt och naturligt sätt.


Stenhus byggda med superisolerade gjutna ytterväggar och murade innerväggar med smarta lösningar för fördelningen av värme genom huset innebär ett energieffektivt och hållbart hem på både kort och lång sikt.

Husen framtidssäkras också med förberedelse för både hiss- och solcellsinstallationer. Även dessa är ritade med både funktion och estetiskt yttre i åtanke för att vara en naturlig del av byggnadens design och inte något som hindrar flödet i huset.


Besök ross.se för att läsa mer om vad det innebär att bo i ett hem skapat av Ross Arkitektur & Design.


203 views
bottom of page