top of page

Familjär stämning möter modernt spa och ger minnen som varar länge


Hooks Herrgård är perfekt beläget mellan Stockholm, Göteborg och Malmö med anor tillbaka till 1300-talet. Anläggningen ligger vackert beläget vid kanten av Hokasjön ett par mil söder om Jönköping. Omgivningen bjuder på avkopplande miljö, närhet till natur, spa, golfbanor och ett stort urval av aktiviteter. Här kan du uppleva den anrika herrgården, det moderna spat och en nyrenoverad restaurang.


Kanske har du längtat efter att få komma bort från julstressen, krydda romantiken eller unna dig lite vardagslyx? Herrgården bjuder in till upplevelser för såväl livsnjutaren, som golfaren eller för finsmakaren.


Årets julklapp? På Hooks Herrgård kan du köpa presentkort på ett värde där mottagen själv bestämmer vad upplevelsen ska innehålla.

– Vi tror att en upplevelse är årets julklapp. Tid tillsammans med en partner eller vän kommer uppskattas av många, berättar Therese Edberg, marknadskoordinator på Hooks Herrgård.


En slags skönare kväll

Spaupplevelsen ”En slags skönare kväll” börjar med en trerättersmiddag i den stämningsfulla herrgården. När dimman från de varma källorna börjat stiga och skymningen lagt sig över Hokasjön är det dags för spa.


– Du njuter av lugnet, kanske tar ett glas bubbel eller smälter dagen som gått i bastun. Här avslutar du dagen i en varm källa under en stjärnfull himmel innan du tar dig till ditt hotellrum för en god natts sömn. När du sedan vaknar utvilad väntar en härlig kravmärkt frukostbuffé, beskriver Therese Edberg.

– Vi strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser och med "En slags skönare kväll" kan vi erbjuda en speciell upplevelse som du kan bära med dig under en lång tid, avslutar Therese.


39 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page