top of page

FÖR VINÄLSKAREN

Äntligen har Stockholm fått ett paradis för vinkännare. Nu i Maj slår portarna upp till ett unikt showroom, med det senaste inom vinförvaring och alla tillbehör för den kräsne. Den som vill inreda sin vinkällare, eller söker rätt vinkyl som ett vackert och praktiskt smycke i sitt drömkök, kan nu finna sitt lystmäte hos WineandBarrels i Hammarby Sjöstad.

Här får man mängder av härliga tips, råd och inspiration som passar till det egna hemmet. I vinrummet kan man även låta sig inspireras av en miljö som inbjuder till lyxiga middagar och gott sällskap. – Vi vill skapa en atmosfär som öppnar sinnena och lockar fram fantasin. Vinflaskor är vackra att titta på och en populär inredningsdetalj i det moderna köket, säger Anton Cederqvist, Sverig- eansvarig.

WineandBarrels, har länge erbjudit ett av Europas ledande sortiment av vinkylar, vinhyllor, ving- las och vintillbehör. Här kan man möblera sin vinkällare, låta sig imponeras av små och stora vinkylar och botanisera bland allt från vinkaraffer till vinluftare, korkskruvar och champagnesablar. Även här har tekniken gått framåt de senaste åren och en hel del innovativa lösningar har tagit plats i vinernas finrum. Svenskarna sägs vara bland de mest trendiga i hela världen, därför är det är extra kul med en ny konceptbutik med det allra senaste inom finsmakande och viner.

Under lanseringsdagarna i maj kommer det att lanseras en hel del spännande erbjudanden och intressanta tips. Även på hemsidan wineandbarrels.se kommer det att finnas intressanta erbjudanden från den nyöppnade verksamheten.

42 views

ความคิดเห็น


bottom of page