top of page

Exklusiva varianter av klassiska klockor

Varje år lanserar Sjöö Sandström en unik och begränsad utgåva av den ikoniska Royal Steel Classic. Denna exklusiva utgåva är endast tillgänglig i 86 exemplar, eftersom de startade år 1986. 2021 blev modellen en hyllning till tiden med lekfull inspiration samtidigt som stridspiloternas favoritklocka firade tio år.

Royal Steel Classic Annual Edition 21 Som en hyllning till den modiga tjejen med det eldiga håret presenterar Sjöö Sandström stolt årets version av Royal Steel Classic Annual Edition. Detta exklusiva armbandsur har en fantastisk urtavla med en subtil tolkning av Pippis ikoniska flätor. Mönstrets taktila design bjuder in ljus och skuggor för att skapa djup och detaljer för en helt unik upplevelse. Klockans sekundvisare samt årtalet 2021 har en orange nyans som reflekterar Pippis färgstarka personlighet. På bakboetten finns dessutom en av Ingrid Vang Nymans klassiska Pippi-illustrationer ingraverad.

Royal Steel Annual Edition 21 finns i totalt 86 exemplar fördelade på storlekarna 32, 36 och 41 för att passa såväl kvinnor som män. Klockan levereras i en exklusiv förpackning med klassiska Pippi Långstrump-illustrationer.


UTC Skydiver – 10 år på högre höjder Tiden flyger fram och UTC Skydiver, som sedan starten har opererat på en högre nivå, är redan mer än 10 år gammal. Sedan lanseringen 2011 har denna unika klocka varit det givna valet för såväl svenska stridspiloter som för flera andra specialgrupper med höga krav på precision och slitstyrka.


UTC Skydiver är utvecklad tillsammans med det svenska Flygvapnet utifrån bland annat 35 specifika krav. Resultatet är en unik klocka med både ett analogt och ett digitalt urverk. Det analoga urverket visar lokal tid medan det digitala visar lokal tid plus en extra tidszon efter eget val. Klockan, som bärs av all flygande personal inom Flygvapnet, har även bakgrundsbelysning, alarm, kalender, en andra tidszon, tidtagning och kronograf.

10 år Limited Edition Sjöö Sandström firar UTC Skydivers 10-årsjubileum med en unik version av denna fantastiska klocka i en begränsad upplaga. Det är första gången de använder titan i boetten, blandat med svart DLC-behandlat stål. Då titan är tre gånger hårdare än stål men väger mindre är resultatet en exceptionellt tålig men ändå lätt klocka.


Det är även första gången de lanserar en klocka med ett vävt armband, i en grön färg som hyllar UTC Skydivers militära ursprung. Urtavlan har färgen Ghost grey, inspirerad av det svenska stridsflyget JAS 39 Gripen, kombinerat med röda detaljer. Utgåvan tillverkas i endast 100 exemplar.


Läs mer om modellerna och registrera dig för 2022 års annual edition på www.sjoosandstrom.se


107 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page