top of page

Ett exklusivt kök med stor personlighet

Updated: Jun 22, 2023Kvalitet, tidlös design och hållbarhet är ord som väl beskriver SieMatics exklusiva kök. Varje kök är unikt designat och skräddarsys efter dina behov och planeras för ditt hem. Köket är en investering som ska hålla över tid, både i funktion, kvalitet och design och passa ditt liv - till vardags och till fest.


-Smaken är inte lika för alla och finessen ligger i att hitta en design och lösning som passar perfekt för den enskilda kunden med hänsyn till hemmet, matlagningsrutiner, socialt liv och familjedynamik, säger Susanna Jägerlind, köksarkitekt.


SieMatics senaste köksdesign MONDIAL är ett uttrycksfullt kök med stor personlighet. Den uttrycksfulla designen hos SieMatic MONDIAL har ett minimalistiskt, modernt och geometriskt formspråk. Med modiga färger och former samt uttrycksfulla material, utmanar det gränserna för konventionell köksdesign. Den uttrycksfulla kombinationen av extravaganta naturmaterial ger en imponerande visuell upplevelse. Kökets detaljer, planering och funktion anpassas efter dina önskemål och hur du vill använda ditt kök. Kanske drömmer du om stora fester, intima familjemiddagar eller enskilda frukostar - i det här köket ryms alla köksdrömmar.-Att skaffa ett nytt kök är ett stort beslut vars syfte är att förhöja upplevelsen i hemmet, men det är inte gjort i en handvändning. Därför hjälper vi våra kunder hela vägen från idé till leverans. Målet är alltid att kunden ska älska sitt kök över lång tid, berättar Susanna.


KVALITET, TIDLÖS DESIGN och hållbarhet är ord som väl beskriver SieMatic – en av världens ledande tillverkare av exklusiva kök. Ett kök från SieMatic är en investering som håller länge tack vare material och funktioner av högsta kvalitet, samt även en tidlös och genomtänkt design.


- Det bästa med mitt jobb är att få skapa det perfekta köket för varje enskild kund. Alla projekt är unika med olika förutsättningar och vi planerar omsorgsfullt varje kök med stort engagemang. Vi lägger även stort värde i det personliga mötet med våra kunder för att vara säkra på att hitta rätt kök och rätt uttryck för just din personliga smak och livsstil, säger Susanna Jägerlind, köksarkitekt.


SIEMATICS senaste köksdesign MONDIAL är ett uttrycksfullt kök som ger möjlighet att gestalta stora känslor och visioner. SieMatic MONDIAL har ett minimalistiskt, modernt och geometriskt formspråk där spännande materialkombinationer ger en imponerande visuell upplevelse och utmanar gränserna för konventionell köksdesign. Kökets detaljer, planering och funktion anpassas efter dina önskemål och hur du vill använda ditt kök. Kanske drömmer du om stora fester, intima familjemiddagar eller en lugn morgonkaffe i enskildhet - i det här köket ryms alla köksdrömmar.


- Att bygga nytt kök är en investering i livskvalitet som förhöjer upplevelsen i hemmet – men det är inte gjort i en handvändning. Därför hjälper vi våra kunder under hela resan från första idé tills att köket står färdigt. Målet är alltid att kunden ska älska sitt kök över lång tid, berättar Susanna.


Läs mer på SIEMATIC.COM


12 views

Comments


bottom of page