top of page

Ett av världens mest ikoniska professionella hudvårdsmärken lanseras nu i Sverige

Från Kanada och USA, via Hollywoodkändisar och Oscarsgalan landar nu G.M. Collin och deras banbrytande hudvård äntligen i Sverige!

Märket G.M. COLLIN startade år 1957 när den kända franska dermatologen Dr. Lapinet blev banbrytande inom användandet av kollagen på människor som hade fått brännskador på huden. Med hjälp av kollagenet läkte brännskadorna och huden återhämtade sig helt. Att läka brännskadad hud med hjälp av kollagen är en vanlig metod även idag. De senaste 65 åren har G.M. COLLIN fortsatt att vara ett av väldens mest banbrytande hudvårdsmärken med effektiva och väldokumenterade hudvårdsprodukter med fokus på Anti-Age och förebyggande hudvård.


“Vi har länge upplevt att det saknats ett exklusivt hudvårdsmärke på den svenska marknaden som arbetar för åldrandet”, säger Therese Mathisen, hudvårdsexpert och distributör. ”Alla åldras olika och därför har G.M. Collin en variation av linjer som jobbar på olika sätt. City Detox-serien är formulerad för att begränsa de skadliga effekterna av det blå ljuset från bildskärmarna och den dagliga utsattheten av miljöföroreningar. Mature Perfection-serien jobbar specifikt för att ge mer struktur, näring och lyster åt en mogen hud, tex vid klimakteriet.”


Märket är en favorit bland Hollywoodkändisar vilket lett till att G.M. COLLIN är en av Oscarsgalans främsta partners sedan 2005. G.M. COLLIN finns att köpa hos utvalda hudterapeuter i Sverige. Priserna ligger mellan 495 och 3 200 kr.51 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page