top of page

Enkel och effektiv åderbråcksbehandling

Narva Åderbråckscenter startades 2011 och är idag ledande specialister i Sverige inom operationer och behandlingar av åderbråck. Den vanliga sjukdomen drabbar ungefär en tredjedel av Sveriges befolkning och kan leda till ett flertal både mindre och mer allvarliga hälsoproblem. Därför bör du söka behandling oavsett vilken typ av åderbråck du än lider av.

Operationen är relativt smärtfri då behandlingarna inte är lika komplicerade som de en gång var. Narva Åderbråckscenter använder sig endast av modern kirurgiteknik, främst endovenös laserbehandling som varken lämnar snitt eller stygn. För mer synliga och kosmetiskt störande fall används så kallad virknålsteknik, en minimalt invasiv form av operation, för att minimera risken för ärrbildning.

Narva Åderbråckscenters erfarna och specialistutbildade läkare och sjuksköterskor erbjuder högklassig vård och är det bästa alternativet för åderbråcksbehandlingar. Du behöver inte remiss för att boka en tid, och kliniken finns tillgänglig i hela 13 städer runt om i Sverige med väntetider på endast två till tre veckor. Det är också garanterat att det aldrig krävs mer än en operation för att ta bort åderbråcket, oavsett storlek.


Utöver deras ISO-certifikat har de även ett unikt avtal med Region Stockholm som innebär att de behandlar alla landstingspatienter som söker vård för åderbråck. Dessa kvalitetsstämplar säkerställer att du får vård av den högsta standarden när du besöker Narva Åderbråckscenter.


Besök narvakirurg.se för att boka konsultation och läsa mer.


17 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page