top of page

En unik vistelse på natursköna Gotland

Updated: Sep 9, 2023

Strax norr om Visby, på natursköna Gotland, hittar du Salthamn. En rofylld oas vid havet, bland ängar och trädgårdar. Här anordnas allt från storslagna event och konserter till små intima möten och konferenser. Oavsett gästens behov och önskemål skräddarsyr Salthamn den perfekta Gotlands-upplevelsen, året om.På Salthamn finns fler unika boenden och upplevelser att välja mellan. För den som söker en intim upplevelse för ett sällskap upp till 23 personer är Villa Salthamn den perfekta lösningen. Den spektakulära villan tar dig tillbaka till ett lyxigt 70-tal, nästan som att komma till en filminspelning. Den unika inredningen är välbevarad och intakt på många ställen. Här njuter du av egen pool, öppen spis och vackra solnedgångar. Välj själv om maten ska serveras, eller om ni vill tillaga den själv i villans välutrustade kök.I dalen på Salthamn odlas flera typer av ätbara växter och i sommarrestaurangen nere i den gamla fabriken serveras närodlad mat med hållbarhet i fokus och säsongens egenskaper i centrum.

Dalen är rik på råvaror som ramslök, nyponros, fläder med mera. Genom att förädla det som redan finns skapas ett värdefullt skafferi att skörda från och för gästerna att njuta av.


För större event, konferenser och fester med upp till 500 gäster, finns Salthamns rustika fabrik. Här kan du ta del av konserter från Cornelia Jacobs och Patrik Isaksson under sommaren och ordna ditt eget företagsevent eller fest en vacker höstdag.


Läs mer om vad Salthamn har att erbjuda på https://salthamn.se/

42 views

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page