top of page

En present som är väl värd och uppskattas år efter år

Med fokus på kvalité och service, driver Jonas Löfblad Juvelia . För de som letar efter något alldeles extra, något som varar år efter år har Jonas flera produkter som passar. Hans utbud gör både den som ger och den som bär värme och lycka.


Kunderna köper av oss för att det är produkter i världsklass, vi gör allt för våra kunder och älskar att hjälp till, säger VD Jonas Löfblad.

Tennisarmband

En av de absoluta favoriterna i Juvelias sortiment är ett Tennisarmband som finns i olika storlekar. Diamanterna är noga utvalda i Top Wesselton eller River beroende på diamantstorlek.

Har du 30.000kr att lägga på ett smycke så är ett tennisarmband verkligen ett fantastiskt val, sägerJonas.

Värde för pengarna

Varför skall den smyckesintresserade välja produkter från Juvelia? Jonas förklarar vidare.

Den som väljer produkter från mitt utbud får mycket värde för pengarna. Jag erbjuder otroligt bra kvalitet på både hantverk och diamanterna. Detta är det bästa tennisarmbandet på marknaden sett till lås, länkar, infattningar av diamanterna, hantverket och priset. Jag påstår att det är den absolut bästa presenten, framförallt i den prisklassen. Smycken känns ofta mindre med tiden, så vi rekommederar att ta ut svängarna lite och köpa något större än man tänkt sig.

Juvelia har showroom på kontorshotellet Convendum, Jakobsbergsgatan 16, våning 4. Intill MOOD-gallerian.


Rabattkoden: bucketlist ger dig 11% rabatt på tennisarmband fram till allahjärtansdag 14/2 2022


Läs mer på: juvelia.se

28 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page