top of page

En mötesdestination som tänkt på allt


Fem minuter från Arlanda ligger Scandinavian XPO som erbjuder en rad olika typer av evenemang till företag och organisationer som vill att mötet eller team building-dagen ska bli något mer minnesvärt än en vanlig konferens. Här kan ni forma er dag efter vad som passar just er. I samband med konferensen så kan ni kombinera en god lunch med att spela golf eller padel, testköra bilar, besöka skjutbanan, gå på skjutbiograf, gym eller besöka det lokala bryggeriet för en ölprovning. Allt tillgängligt i eller i närheten av Scandinavian XPO vilket gör den stora anläggningen perfekt för allt från möten till idrottsevenemang.


Tillgänglighet och flexibilitet

Scandinavian XPO är en mötesarena som kan anpassas för alla tänkbara behov. Kostnadsfria transporter till Arlanda och närheten till Stockholm och Uppsala gör vistelsen enkel och effektiv. Utöver tre mässhallar finns det bekväma och sköna lounge-miljöer, flera restauranger, barer och cafeer, träningscenter och gångavstånd till många andra aktiviteter. Med inställningen att allt går att lösa så är det bara att höra av sig till Scandinavian XPO och planera er dag för att hitta den perfekta lösningen för er grupp.

Direkt vid entréhallen ligger hotellet Quality Hotel Arlanda XPO, som med över 400 rum, bar och restaurang erbjuder ett bekvämt boende med flexibla konferensmöjligheter, men det finns också många andra möjligheter för boende: På gångavstånd från Scandinavian XPO ligger Scandic och Connect, och en tre minuters bussresa tar dig till Comfort Hotel, Clarion Arlanda och Radisson. I samma område ligger Nordic Choice med fler än 900 rum. Oavsett storlek på evenemanget så finns det många valmöjligheter för boende.


En viktig del av vistelsen är maten som Scandinavian XPOs samarbetspartner Great Event catering står för. De skapar rätter och måltider från grunden med råvaror och med hög serviceambition för att den gastronomiska upplevelsen ska matcha resten av besöket. Även där finns det en stor möjlighet för anpassning efter gästens behov och kan erbjuda mat och dryck av hög kvalité till allt från mindre möten till stora galamiddagar.


En av aktiviteterna som finns att välja i närområdet är skjutbiografen hos Mauritz Widforss Shooting. Biografen har en avancerad datorteknik som visar filmsekvenser på djur i sin naturliga miljö där man kan förbättra ditt skytte. Man skjuter med din egen studsare och med riktig ammunition, så kallad biografammunition. I samma lokal finns även en inskjutningstunnel med digital markering där man får en utskrift av träffbilden. Till evenemanget kan man också hyra Scandinavian XPOs digitala studio på 2 500 kvadratmeter med tre tillhörande scener. Även där är det möjligt att skräddarsy efter behov och studion passar till exempel utmärkt för live broadcast eller webinar.


Besök scandinavianxpo.com för att börja planera er dag direkt.


23 views

Comments


bottom of page