top of page

Du förtjänar att sova gott

Alla drömmer om att somna varje kväll i ett täcke mjukt som moln. Med EngmoDun är det möjligt. Med ledstjärnan att alla förtjänar en god natts sömn tillverkar EngmoDun Skandinaviens finaste duntäcken och kuddar.Vi upplever alla värme och kyla på olika sätt och eftersom dun andas – och håller kvar lagom mycket värme, men släpper igenom överskottet – innehåller EngmoDuns täcken nästan viktlöst naturligt dun. Dun är världens bästa isoleringsmaterial och ett stort och luftigt dun isolerar bättre än en liten och platt fjäder. Ju större andel dun, desto högre isoleringsförmåga. Ett duntäcke har alltid bättre isoleringsförmåga än ett täcke med fjäder eller något syntetiskt material. Ett äkta duntäcke måste innehålla minst 51% dun. EngmoDun innehåller upp till 100% vilket ger en fantastiskt härlig känsla att omslutas av.

 

EngmoDun bygger sin verksamhet på ett genuint hantverk och lång erfarenhet. I över 70 år har EngmoDun förfinat sitt hantverk steg för steg, med målet att alltid leverera bästa möjliga produkt. Alla produkter är tvättade i skonsamma rengöringsmedel som säkerställer att alla bakterier avlägsnas, samtidigt som det är skonsamt för miljön. EngmoDuns produkter är faktiskt så pass rena när du får hem dem att du kan bädda sängen med ditt nya täcke direkt, utan tvätt!

 Ett eget laboratorium

För EngmoDun är det viktigt att de gäss och ankor som ger oss möjligheten att sova skönare levt ett bra liv. Därför är vartenda litet dun som används spårbart. Det ger EngmoDun full kontroll över hanteringen, inklusive tvättning, sterilisering och sortering. I EngmoDuns eget laboratorium testas löpande kvaliteten på det dun som används. På så sätt säkerställer de att leverantörerna alltid möter de krav som ställs. Såklart testas också kvaliteten på dunet för att alltid hålla samma jämna och höga standard – på alla produkter.


- Vi har en stor variation av täcken och här finns något för alla. Vissa personer är väldigt varma när de sover medan andra ofta fryser. Därför är det viktigt att hitta det täcke som passar dig som person och ger dig dina individuella förutsättningar till god sömnkvalité, säger Ingrid Kjærtinge Hoyer, marknadschef på EngmoDun.


10 views

Kommentarer


bottom of page