top of page

Det ska vara enkelt att skapa givande företagsresor & event

Updated: Sep 9, 2023


Med över 35 års erfarenhet inom företagsresor är BIG Travel det självklara valet för företag och affärsresenärer. BIG Travel är en av Nordens ledande affärsresebyråer och hjälper till med allt som tänkas behöva vid företagsresor, såsom flyg, tåg, hotell, hyrbilar och mycket mer. Med lång erfarenhet, god service och smarta digitala verktyg är BIG Travel den moderna affärsresebyrån.


I dagens digitala arbetsklimat med Teams-möten och hemmakontor blir kvalitén på de fysiska mötena allt viktigare för många organisationer. Höga krav ställs ofta på att fysiska möten, resor, evenemang och aktiviteter ska ha tydliga mål, vara effektiva och givande för alla inblandade. För att lyckas med det behövs gedigen planering och smarta beslut. Hos BIG Travel får du hjälp av kunniga resekonsulter som blandar sin expertkunskap och erfarenhet med den senaste digitala tekniken för att skräddarsy den bästa resan för dig och dina kollegor. Alla resor är noga anpassade för varje kunds smak och höga krav.BIG Travels grundidé är flexibilitet och att alltid vara först med det senaste. Därför erbjuder de smart digital eventplanering tillsammans med Event Logic. Tillsammans erbjuder BIG Travel och Event Logic marknadens smidigaste planeringsverktyg.


- Det finns inte längre någon anledning att planera event i excel-filer, samla in allergier via mejl och hålla koll på offerter och deadlines manuellt - det är bara tidskrävande och ta musten ur alla inblandade. Tillsammans med Event Logic vill vi göra det enkelt och roligt att skapa fantastiska upplevelser, säger Johan Nyrén, BIG Travel.


Den som någon gång har planerat ett event, stort som smått, vet att den till synes enkla uppgiften i verkligheten är ett mycket stort projekt att ro i hamn. Oavsett om det gäller en endagars-konferens eller en veckas företagsresa är det många aspekter som ska planeras och koordineras långt i förtid. Allt från catering, boende och transport till talare, föreläsare, aktiviteter och restaurangbesök ska bokas och schemaläggas.Med hjälp av Event Logic kan alla typer av evenemang planeras i lugn och ro, helt digitalt. I det digitala verktyget planeras varje detalj av evenemanget, från start till slut och du guidas enkelt genom varje steg i processen. På plattformen har Event Logic även samlat alla leverantörer som du kan tänkas behöva. Så snart det är dags att exempelvis planera transport, restaurang eller annat för evenemanget så hjälper plattformen dig att välja ut de bästa alternativen och med ett enkelt knapptryck ta in offerter för dig att välja mellan. Därefter sköts och registreras all kontakt med leverantören direkt genom verktyget, så att du slipper hålla koll i en mejlkorg som svämmar över och kan spara tid till annat.


- Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att använda sig av Event Logic. Verktyget är så enkelt att vem som helst kan använda det för att smidigt skapa fantastiska evenemang, med alla detaljer och aspekter det innebär, berättar Johan.


Genom smarta digitala verktyg erbjuds alla resenärer omtanke, tillgänglighet och god service bara ett knapptryck bort. Planeringsverktyget finns tillgängligt dygnet runt och vid minsta fråga eller fundering finns BIG Travels kundservice tillgänglig. Oavsett om frågor uppstår sent på kvällen, på helgen eller mitt på dagen har BIG Travel öppet för att besvara alla frågor.

7 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page