top of page

Cocktailworkshops – prova på cocktailhantverket med dina vänner

Prova på att få vara kung, eller drottning i baren för en kväll. I baren blandar de allt från klassiker till innovativa cocktails. Vem vet? Kanske skapar du nästa storsäljare och lämnar ditt avtryck i drinkhistorien, om inte så kommer ni alltid ha en kväll att minnas. Antingen kommer ni till deras lokaler eller de till er.

Du behöver inte gå till en cocktailbar för att lära dig hur riktig cocktailblandning går till. Cocktailgruppen specialiserar sig på att ge dig och ditt sällskap en härlig, minnesvärd kväll där ni får chansen att lära er allt om cocktails från teori till blandning. Det går att välja mellan deras färdiga workshop-paket med teman såsom "Classic Cocktails", "Historic Cocktails", "Crossover cocktails" och många fler. Har du egna idéer på hur vill att kvällen ska se ut så finns det väldigt mycket utrymme för att anpassa din workshop precis efter dina önskemål. Du kanske har råvaror från din trädgård som du vill lära dig blanda cocktails med eller andra roliga idéer. I de redan färdiga paketen ingår tjänster som att hyra bartender, serveringspersonal och bardisk i olika storlekar med tillhörande redskap.

Cocktailgruppen kan även erbjuda planering av event, rådgivning och framtagning av ett spännande barkoncept för att kunna erbjuda samma härliga upplevelse oavsett om du vill anordna ett stort bröllop eller en rolig kväll hemma med dina närmsta vänner och familj.


Mycket mer än cocktails

Cocktailgruppens workshop är lika mycket en festlig tillställning fylld med bra minnen och underhållning som det är en lärorikt och givande upplevelse. Ta del av användbar kunskap som du tar med dig hem när kvällen är över. Det inleds med en teoretisk del där ni tittar närmare på cocktail-hantverket och dess historia, barmetodik, drinkrecept och mer. Sedan är det dags att gå till baren för att experimentera och pröva på alla möjliga slags blandningar och varianter av cocktails. Här har du chans att vara kreativ och kanske upptäcker ni en dold talang bland sällskapet. Kvällen avslutas med en tävling där kvällens barmästare blir korad..


Det finns också möjlighet att beställa catering till er kväll med snittar, plockmat eller enkla men utsökta drinktilltugg som antingen är från deras redan förberedda menyer eller helt efter dina önskemål. Vill du ha något mer heltäckande så erbjuds det också kompletta middagar och buffélösningar med kock och serveringspersonal som står för porslin, möbler och dukning. Om du hellre vill åka till deras lokal så arrangerar de även bland annat cocktailworkshops i deras barstudio "Craftbar" som du hittar i Västberga i Stockholm. Här finns också möjligheten att hyra deras matstudio där det anordnas middagar, matlagningskvällar och utbildningar för slutna sällskap på upp till 50 personer. Vill du ta dig ännu djupare in i gastronomins värld så går det också att arrangera mat- och dryckesprovningar som hålls i kombination med cocktailprovningar.

För att boka eller få mer information om Cocktailgruppen och vilka tjänster de kan erbjuda, besök cocktailgruppen.se eller craftbar.se.22 views

Comments


bottom of page