top of page

Bucket Lists Krogguide


Thailändskt julbord

Restaurangen Aiyara på Rindögatan i Stockholm serverar underbar autentisk thailändsk mat från Bangkok. Ägaren Jane har skapat ett unikt koncept med det nya thai-inspirerade julbordet som har premiär i år. Rätter gjorda på svenska säsongsråvaror med thailändsk smak.


Läs mer och boka bord: aiyarathai.se


Favoriter från det amerikanska köket

BAP - Burgers and Pastrami är en New York-inspirerad resturang på Linnégatan i Stockholm som ger dig en helhetsupplevelse direkt när du kliver innanför dörrarna. Specialiteten är New York-klassikerna pastrami-sandwich och välgjorda hamburgare tillagade på noggrant utvalda råvaror.


Besök bap-burgersandpastrami.se för att boka ett bord och läsa mer om deras koncept.


Medelhavsmat med stil

Om du älskar god mat och härlig atmosfär så är restaurangen Copine på Kommendörsgatan i Stockholm stället för dig. Ät lunch i köksbaren eller boka något av deras privata rum för en middag. Med en passion för matkultur serveras det högkvalitativa rätter i en trevlig och lugn miljö.


Besök copine.se för att boka eller läsa mer.


Kom och ät dig mätt

Den populära restaurangen Fat Frank's på Karlavägen serverar inte bara smarriga pizzor, chark och drinkar - du kan även hyra lokalen för ditt eller företagets event. "Pizza, drinkar och bra musik är ett svårslaget upplägg" hälsar ägaren Per Liljefors - "fest här är alltid succé!"


Besök fatfranks.se för att boka eller läsa mer.

Viltjulbord - smaka på Nordens vilda natur

Smaka på Norden, skogen och det vilda i klassisk jultappning. Från 30 november bjuder Fjäderholmarnas Krog in till ytterligare ett julbord på ön, ett viltjulbord där alla smaker är hämtade från den nordiska skogen, jorden och insjöar.


Besök fjaderholmarnaskrog.se eller ring på 08-718 33 55.


Upptäck vad street food kan vara

På Nybrogatan 18 i Stockholm tillagar restaurangen IMA Street spännande och välsmakande asiatisk street food på ett okonventionellt sätt. Upplev en ny matvärld med japanska och sydkoreanska rätter med influenser från Sydamerika.


Besök imastreet.se för att beställa och läsa mer.


Medelhavet mitt i stan

Tillsammans med en varm och inbjudande atmosfär erbjuder restaurangen Kouzina på Valhallavägen i Stockholm fantastisk mat med inspiration från Grekland och det Egeiska havet. Avnjut klassiska rätter med en modern twist. Fortsätt smakresan runt Medelhavet med viner från Spanien, Italien och Grekland.


Besök kouzina.se för att boka och få mer information.

Kaviar och löjrom i toppkvalité

På Sturegatan 20 i Stockholm hittar du en gastronomisk upplevelse som saknar motstycke. Quality Caviar Stockholm har precis öppnat sin restaurang och butik med Nordens bredaste kaviarutbud. Kocken Anders Isaksson är gastronomisk ledare och står för maten som serveras.

Besök qualitycaviar.se för att boka eller läsa mer.


156 views

Comments


bottom of page