top of page

Bomans Hotell- More is more, less is a bore!

Bomans Hotell i Trosa är ett boutiquehotell som andas passion, lekfullhet och inredningsglädje. Här är det allt annat än lagom. Ägarinnan, Kristin Boman, är i allra högsta grad inblandad i verksamheten, något hon tycker är oerhört viktigt.

Bomans är en hyllning till glamouren, med sin unika stil har Kristin tillsammans med sina medarbetare skapat en personlig miljö. Kristins kärlek till lekfullheten genomsyrar hela hotellet. De smakfulla och roliga detaljerna på Bomans är inspirerande. Kristin är själv en hotellconnoisseur och älskar allt som har med hotell att göra, vissa resemål bestäms utifrån att

det finns ett hotell där som måste besökas. På sina resor samlar hon intryck, idéer och prylar som hon tar med sig till Bomans. Allt för att hela tiden förhöja upplevelsen för hotellets gäster. Kristins engagemang går som en röd tråd genom hela hotellet, med passion, servicetänk och design skapar hon ett hotell som gör vistelsen till en upplevelse.Ett genomtänkt och långsiktigt miljöarbete finns på Bomans Hotell. De engagerar hela personalen att vara delaktiga för att minska svinn och ha ett hållbart tänkande. Allt från att minimera eventuella kemikalier i den dagliga driften till inredning, råvaror, transporter och sophantering.

Mat och dryck har en central roll i verksamheten. Även här har Kristin ett stort intresse och är en flitig restaurangbesökare. Hon fotar spännande rätter och har en ständigt pågående dialog med kökschefen om vilka rätter som ska upp på nästa meny. Bomans har en genomtänkt vinlista med unga och äldre årgångar från både gamla och nya världen. Bomans är ett boutiquehotell med konferensmöjligheter. De välkomnar med glädje små till stora grupper som vill bli inspirerade av den vackra och unika miljön.Nytt för i år är Bomans Twin Bar. En nybyggd lobbybar som enligt Kristin Boman inbjuder till ett skönt och avslappnat barhäng. Inspirationen till The Twin bar kommer från Bamboo bar, på Oriental hotel i Bangkok, som Kristin tycker är en av de bästa barerna man kan uppleva. Musik har alltid betytt oerhört mycket för Kristin, The Twin bar är inspirerad av Kristins pappa Nisse, som dels var tvilling och dels jazzmusiker. Den unika inredningen kompletteras med god mat, signatur- och klassiska cocktails, dj’s och levande musik.


Mer information och bokning hittar du på: bomans.se

29 views

Recent Posts

See All
bottom of page