top of page

Bli stark och smärtfri

Kajsa Bäckström och Johanna Lindgrens drivkraft är att skapa en plats för människor att bli starka och smärtfria. Idag driver de EMS Sveriges två verksamheter i Solna och på Östermalm i Stockholm.

Här kan du som kund träna EMS. På Östermalm erbjuds även naprapati. EMS står för elektrisk muskelstimulation. EMS är en träningsform där du aktiverar upp till 90 procent av kroppens muskulatur samtidigt. På endast 20 minuter kan du nå resultat som motsvarar flertal timmars traditionell styrketräning. Träningsformen passar både dig som vill bygga muskler snabbt och dig som har smärtproblematik. Vi anpassar alltid efter dina behov oavsett vem du är.

Kajsa är leg. naprapat och Sveriges Master Trainer för EMS Trainer Institute i Ungern och är därmed den enda i Sverige som får certifiera EMS-instruktörer. Johanna är undersköterska och certifierad EMS-instruktör. EMS Sverige är även återförsäljare av XBodys utrustning.


-Det vi hör från våra kunder som återberättar hur de upplevt sitt besök hos är, en personlig service i en avslappnad miljö. Kunderna uttrycker att de värdesätter att träningen är skräddarsydd och att de känner sig väl omhändertagna. Det är viktigt för oss att alla de känner att vi är lyhörda samt att alla får sin prioriterade tid hos oss.

EMS Sveriges fullservicekoncept är mycket uppskattat. Här ingår allt från träningskläder till handduk samt duschprodukter.

-Vi vill att det ska vara enkelt att boka tid och du alltid ska komma som du är. Det viktigaste av allt är att det ska vara roligt att komma till oss.


Läs mer på: emssverige.se


32 views

Comentários


bottom of page